top of page
VeeraJuho_WEB-268.jpg

Ikimuistoinen
päivä.

 

Pieniä hetkiä, suuria hetkiä. Iloa, naurua, kyyneleitä. Hauskoja puheita, yllättäviä kommelluksia, lempeitä katseita. Ennen kaikkea rakkautta!

 

Tän päivän haluatte muistaa aina.

Toteutan dokumentaarisia hääkuvauksia monen vuoden kokemuksella. Hääkuvaajana annan teille käyttöön koko ammattitaitoni ja kauniiden kuvien lisäksi saatte tukea sekä neuvoa hääkuvauksen saumattomaan sujumiseen.

Kielo_RGB_vaalea_Annitapio.png

 

Itselle jäi alkutapaamisesta saakka vahva luottamuksen kokemus siihen, että tiesit mitä teet ja osasit myös sanoittaa meille mitä toivot meidän puoleltamme valokuvauksen onnistumiseksi. Viestintä kanssasi on ollut koko prosessin ajan selkeää ja läpinäkyvää. Kanssasi oli helppoa ja innostavaa suunnitella häiden valokuvauksen kokonaisuutta.

 

Potrettien aikana mahdollistit meille tosi ihanan yhteisen hetken ennen h-hetkeä. Se, kuinka turvallisen ja ihanan tilan loit koko kuvauksen ajaksi näkyy siinä, kuinka rennosti, onnellisesti ja omina itsenämme esiinnymme jokaisessa kuvassa.

 

Hääpaikalla otit mahtavasti roolia, ohjeistit niin vieraita kuin meitä, ehdotit luovasti ja innostavasti erilaisia kuvaustilanteita ja kiersit myös ihanasti hääpaikalla eri tilanteita tarkastellen ja autenttisia tilannekuvia ottaen. Häiden jälkeen saimme kuulla vierailta päivittelyjä siitä kuinka hienosti ohjasit kuvaustilanteita. 

- V & J

kuva002.jpg

Teidän tarinanne. Aamun valmisteluista illan tansseihin.

Hääpäivä on elämän yksi tärkeimmistä päivistä. Ei ole saman tekevää, kuka hääpäivän valokuvaa.

 

Hääpäivänä nautin heittäytyä päivän vietäväksi ja kuvata kuin häävieraan silmin ohikiitäviä hetkiä päivästänne. Sulaudun juhlavieraiden joukkoon ja nappaan teille talteen kultaakin kalliimpia muistoja.

Haluan, että teillä on täysi luotto minuun valokuvaajanne. Hääkuvauspalveluni kuuluu aina veloitukseton palaveri, jossa käymme läpi hääkuvausta ja tutustumme puolin ja toisin.

En malta odottaa, että kuulen, millaisia suunnitelmia ja toiveita teillä on hääpäivällenne!

Hääkuvauksen askeleet

 

1. Ensimmäinen yhteydenotto. Laitatte minulle viestiä kotisivujen, sähköpostin tai sosiaalisen median kautta. Hihkaisen innosta!

2. Jutustelemme toiveistanne hääkuvauksen suhteen. Ehdotan teidän päiväänne sopivaa hääkuvauspakettia. Tässä vaiheessa voin jakaa teille valmiita hääkuvausgallerioita päätöksenne tueksi ja auttaa hääpäivän- sekä kuvauksen suunnitteluun liittyvissä asioissa. Olen pelkkänä korvana!

3. Kaikki kuulostaa hyvältä ja haluatte varata minulta hääkuvauksen. Lähetän teille hääkuvaussopimuksen sekä varausmaksun, joka on 30% hääkuvauksen loppusummasta. Hyväksymällä sopimuksen ja maksamalla varausmaksun hääkuvaus on teille sitovasti varattu. Ihanaa!

4. Jäämme odottelemaan lähestyvää hääpäivää. Olen käytössänne mihin tahansa kuvaukseen tai häihin liittyvien yksityiskohtien suhteen ja autan suunnittelussa mielelläni.

5. Otan teihin yhteyttä 8-4 viikkoa ennen hääpäivää sopiaksemme ajankohdan hääkuvauspalaverille. Voimme tavata nettiyhteyden välillä, tai juoda kupposet kahvia vaikkapa lähikahvilassa. Mahtavaa päästä tapaamaan teidät!

6. Hääkuvauspalaveri. Palaverissa käymme läpi hääpäivän ohjelman ja autan teitä suunnittelemaan hääkuvauksen saumattomasti sen ympärille. Sovimme first-lookin, potrettien sekä yhteiskuvien yksityiskohdat. Käymme läpi teidän toiveet ja kerron teille tarkemmin hääkuvauksesta. Käymme läpi kaiken, jotta hääpäivänä ei tarvitse muuta kuin nauttia.

7. Hääpäivä koittaa! Taltoin päiväänne kulissien takaa ja otan tarpeen tullen roolia esimerkiksi potretteja sekä yhteiskuvia kuvattaessa. Kuvaan päivää ennalta sovitun tuntimäärän ajan.

8. 24-72 tuntia kuvauksen jälkeen toimitan teille maistiaiskuvat hääpäivästänne. Pääsette tunnelmoimaan hääpäivää ennen kokonaisen gallerian toimitusta.

 

9. Maksatte hääkuvauksen loppulaskun, jonka jälkeen toimitan teille valmiin gallerian. Valmis galleria toimitetaan teille 6-8 viikon sisään häistä, sesongin kiireistä riippuen. Kiitos, että maltatte odottaa. Haluan, että galleria on kaunis ja viimeistelty, jonka vuoksi käytän siihen paljon aikaa.

Galleria sisältää kokonaisuuden laajuudesta riippuen 250-700 valmiiksi edtioitua valokuvaa. 

10. On aika istua rakkaan kanssa alas ja muistella teidän ihanaa hääpäivää tarinallisten valokuvien kautta. Nähdä teidän tärkeät häävieraat, juhlan kauniit yksityiskohdat sekä teidät kaksi kauneimpana mitä ikinä!

Hääkuvaajan neuvot hääparille

Kuinka laaja hääkuvaus kannattaisi varata?

Hääkuvaaja varataan usein tietyksi tuntimääräksi. Hääkuvauksen pituus riippuu siitä, mitä tapahtumia sekä hetkiä hääpari toivoo kuvattavaksi.

 

8 tunnin aikana kerkeää usein kuvata hääpäivää vihkimisestä ensitanssiin. 10 tunnin aikana saa taltioitua jo laittautumisen tunnelmia tai bileitä.

Autan mielelläni kuvauksen suunnittelussa!

Häävalokuvaaja varataan usein

6-12 kk ennen häitä, joskus jopa 2 vuotta ennen hääpäivää. 

Mieluisan hääkuvaajan suhteen kannattaa olla ajoissa liikenteessä. 

Älä kuitenkaan epäröi ottaa yhteyttä lyhyelläkin varoitusajalla :)

Hääkuvaus on tilanteiden, henkilöiden ja tunteiden monipuolista taltioimista.

Hääkuvaus vaatii kuvaajalta hyvää teknistä osaamista, sosiaalisia taitoja ja pelisilmää.

Hääkuvaajan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota kauniiden potrettien lisäksi dokumentaariseen tyyliin.

Kuvaajalta kannattaa pyytää kotisivujen portfolion lisäksi esimerkkigalleria nähtäväksi, jonka myötä saa hyvää osviittaa kuvien tyylistä.

Dokumentaarista hääkuvausta
ilolla ja intohimolla.

 

Näytän valmiita dokumentaarisia hääkuvausgallerioita teille mielelläni.

bottom of page