top of page
yritykset019.jpg

Ikimuistoinen
päivä.

 

Pieniä hetkiä, suuria hetkiä. 

Iloa, naurua, kyyneleitä.

 

Hauskoja puheita, yllättäviä kommelluksia, lempeitä katseita. Ennen kaikkea rakkautta! Tän päivän haluatte muistaa aina.

Valokuvaan, jotta saan tallennettua valokuvin tarinan, joka kertoo teidän elämänne yhdestä merkittävimmistä päivistä.

Kielo_RGB_vaalea_Annitapio.png

 

Meillä oli Annilta 10 tunnin dokumentaarinen hääkuvaus. Kommunikointi oli sujuvaa ja helppoa. 

 

Anni osaa luoda rennon ja mukavan kuvaustunnelman, vaikka kuvattavilla saattaa jännittää. Hänen kykynsä huomioida hääpari kaiken häästressin keskellä on ihailtavaa. Hän on valokuvaamisen taidokas ammattilainen, joka välittää aidosti hääparista sekä häävieraista!

 

Saamamme kuvat ylittivät odotuksemme ja Annin tyyli oli juuri sitä mitä etsimmekin. Kuvat valmistuivat nopeasti ja Anni kuunteli toiveitamme erittäin hyvin. Myös vierailta on Annin kuviin tullut pelkästään ylistäviä ja kehuvia sanoja! Kuvien kautta on ihana palata meille tärkeään päivään <3

- M & R

 

Mukauduit todella ammattitaitoisesti haasteelliseen säähän kun satoi koko päivän ja varsinkin ennen kirkkoa potrettien ajan aivan kaatamalla. Loit rennon ja mukavan tunnelman potretteihin. Kiitos että olit aktiivinen sen suhteen että saatiin ulkopotrettikuvat sateesta huolimatta, ne on aivan todella upeat! Lisäksi upea muokkaus ja värit kuvissa!

 

Sait todella paljon kehuja myös vierailta! Olet ihanan iloinen ja kannustava sekä kuvattavanasi oli helppo olla. Ohjasit meitä sopivasti ja saatiin tosi monipuolisia kuvia sekä meistä että vieraista.

- I & P

kuva002.jpg

Teidän tarinanne. Aamun valmisteluista illan tansseihin.

Hääpäivä on elämän yksi tärkeimmistä päivistä. Ei ole saman tekevää, kuka hääpäivän valokuvaa.

 

Hääpäivänä nautin heittäytyä päivän vietäväksi ja kuvata kuin häävieraan silmin ohikiitäviä hetkiä päivästänne, jotta voitte palata niihin uudelleen ja uudelleen.

Haluan tutustua teihin ja vieraisiinne - nähdä ja taltioida teidän hääpäivän sekä teidät juuri sellaisena kuin olette.

Haluan, että teillä on täysi luotto minuun valokuvaajanne. Hääkuvauspalvelunii kuuluu aina veloitukseton palaveri, jossa käymme läpi hääkuvausta ja tutustumme puolin ja toisin.

En malta odottaa, että kuulen, millaisia suunnitelmia ja toiveita teillä on hääpäivällenne!

Hääkuvauksen askeleet

 

1. Ensimmäinen yhteydenotto. Laitatte minulle viestiä kotisivujen, sähköpostin tai sosiaalisen median kautta. Hihkaisen innosta!

2. Jutustelemme toiveistanne hääkuvauksen suhteen. Ehdotan teidän päiväänne sopivaa hääkuvauspakettia. Tässä vaiheessa voin jakaa teille valmiita hääkuvausgallerioita päätöksenne tueksi ja auttaa hääpäivän- sekä kuvauksen suunnitteluun liittyvissä asioissa. Olen pelkkänä korvana!

3. Kaikki kuulostaa hyvältä ja haluatte varata minulta hääkuvauksen. Lähetän teille hääkuvaussopimuksen sekä varausmaksun, joka on 30% hääkuvauksen loppusummasta. Hyväksymällä sopimuksen ja maksamalla varausmaksun hääkuvaus on teille sitovasti varattu. Ihanaa!

4. Jäämme odottelemaan lähestyvää hääpäivää. Olen käytössänne mihin tahansa kuvaukseen tai häihin liittyvien yksityiskohtien suhteen ja autan suunnittelussa mielelläni.

5. Otan teihin yhteyttä 6-8 viikkoa ennen hääpäivää sopiaksemme ajankohdan hääkuvauspalaverille. Voimme tavata nettiyhteyden välillä, tai juoda kupposet kahvia vaikkapa lähikahvilassa. Mahtavaa päästä tapaamaan teidät!

6. Hääkuvauspalaveri. Tapaamme noin kuukausi ennen häitä. Palaverissa käymme läpi hääpäivän ohjelman ja autan teitä suunnittelemaan hääkuvauksen saumattomasti sen ympärille. Sovimme first-lookin, potrettien sekä yhteiskuvien yksityiskohdat. Käymme läpi teidän toiveet ja kerron teille tarkemmin hääkuvauksesta. Käymme läpi kaiken, jotta hääpäivänä ei tarvitse muuta kuin nauttia.

7. Hääpäivä koittaa! Taltoin päiväänne kulissien takaa ja otan tarpeen tullen roolia esimerkiksi potretteja sekä yhteiskuvia kuvattaessa. Kuvaan päivää ennalta sovitun tuntimäärän ajan.

8. 24-72 tuntia kuvauksen jälkeen toimitan teille maistiaiskuvat hääpäivästänne. Pääsette tunnelmoimaan hääpäivää ennen kokonaisen gallerian toimitusta.

 

9. Maksatte hääkuvauksen loppulaskun, jonka jälkeen toimitan teille valmiin gallerian. Valmis galleria toimitetaan teille 6-8 viikon sisään häistä, sesongin kiireistä riippuen. Kiitos, että maltatte odottaa. Haluan, että galleria on kaunis ja viimeistelty, jonka vuoksi käytän siihen paljon aikaa.

Galleria sisältää kokonaisuuden laajuudesta riippuen 250-700 valmiiksi edtioitua valokuvaa. 

10. On aika istua rakkaan kanssa alas ja muistella teidän ihanaa hääpäivää tarinallisten valokuvien kautta. Nähdä teidän tärkeät häävieraat, juhlan kauniit yksityiskohdat sekä teidät kaksi kauneimpana mitä ikinä!

Hääkuvaajan neuvot hääparille

Kuinka laaja hääkuvaus kannattaisi varata?

Hääkuvaaja varataan usein tietyksi tuntimääräksi. Hääkuvauksen pituus riippuu siitä, mitä hääpari toivoo kuvattavaksi.

 

8 tunnin aikana kerkeää usein kuvata hääpäivää vihkimisestä ensitanssiin. 10 tunnin aikana saa taltioitua jo laittautumisen tunnelmia tai bileitä.

Autan mielelläni kuvauksen suunnittelussa!

Häävalokuvaaja varataan usein

6-12 kk ennen häitä, joskus jopa 2 vuotta ennen hääpäivää. 

Hääkuvaajan suhteen kannattaa olla ajoissa liikenteessä. 

Älä kuitenkaan epäröi ottaa yhteyttä lyhyelläkin varoitusajalla!

Hääkuvaus on tilanteiden, henkilöiden ja tunteiden monipuolista taltioimista.

Hääkuvaus vaatii kuvaajalta hyvää teknistä osaamista ja pelisilmää.

Hääkuvaajan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota kauniiden potrettien lisäksi dokumentaariseen tyyliin.

Kuvaajalta kannattaa pyytää esimerkkigalleria nähtäväksi, jonka myötä saa hyvää osviittaa kuvien tyylistä.

Näytän valmiita gallerioita mielelläni pyynnöstä!

Dokumentaarista hääkuvausta
ilolla ja intohimolla.

 

Näytän valmiita dokumentaarisia hääkuvausgallerioita teille mielelläni.

bottom of page